10 Ağustos 2012 Cuma

Gta Vıce City


GTA Vice City indir
gta vice city indir
Rock Star firmasının 2003 yapımı olan GTA vice city gta üçten sonraki macera depolu bir oyun oyunun diğer sürümlerinde de olduğu gibi bu sürümünde de miami bölgesinde tommy ilebir çeteye hizmet ediyoruz hırsızlık adam öldürme çete çökertme gibi ayak işleri yapıyoruz tabi ki polisler bize problem çıkaracaktır ama oda oyunun vazgeçilmezlerinden. Oyunda çetelerleçatışıyoruz. 2003 yılının en iyi oyunu olan isteklerin üzerini veren grafik ve tasarımı güzel bir oyundur. Çocukluğu bu oyunlarda başlayanlar ne kadar da şanslı. Bunun gibi görsel efekti muhteşem olan bir oyun oynamışlar. Siz düşünün ki internet kafelerde hala oynanan bir oyun. Oyunun kullanıcı kitlesi bir kasırga gibi gün geçtikce dahada artıyor. Ne kadar iyi bir durum. Bize hiç bir kâr sağlamasada oyunu oynuyoruz. Hoş vakit geçirmek için en güzel oyunlardan birisi.. Gta vice city indirip oynamaya değer bir oyun unutmayın adamınız tommy sizleri bekliyor.. Oyun içerisinde Tommy karakterini canlandıracaksınız. Eğer bu adamın tipini beğenmediyseniz farklı tiplere girmenizde mümkündür. Sitemiz içerisinde bir çok mod veya oyun hilesi var.. Bunları kullanarak yep yeni bir görünüme sahip olabilirsiniz.


gta vice city indir
Rock Star firmasının yine dopdolu yine macera depolu her şeyiyle mükemmel 2003 yapımı bir oyunla karşılarımızda. Tüm dünyada beğenilen gta serisi 1, 2, 3 derken şimdide vice city oyunuyla beğeni topluyor. GTAları gta yapan özellik bir çok oyun seçeneğini bir arada vermesi bu sebep dendir ki oyun rekorlar kırıyor şimdi gelelim Gta Vice City ye siz bu oyunda miami bölgesine meydan okuyacaksınız.
gta vice city indir
Karakteriniz ise Tommy olacak. Tommy ile çeteleri çökertiyoruz hırsızlık yapıyoruz sonucunda para kazanıyoruz tabi ki biz bir çete üyesiyiz bizim üst kadememizdekiler bizi yönetiyorlar. Bizlerde onların isteklerini yerine getiriyoruz. Çete üyesi olmamızdandır ki polisler hiç peşimizi bırakmıyor suç işleyince yıldızları parlatınca anında tanklarhelikopterler polis araçları motorlu yunuslar hemen peşimizde kendimizi korumak için para kazanıp silahçıdan silah alıyoruz silahlar arasında tornavida satır balta vb. silahlarda bulunmakta zaten taramalı bozuka pistol kanas gibisilahlar her zamanki gibi mevcut. GTa Vice city indirip oynayacakları çok aksiyonlu dakikalar beklediği aşikar.
gta vice city indir
Oyunda istediğimiz arabaya binebiliyoruz yani gasp edebiliyoruz teknelere de binebiliyoruz denizde tabi ki denize düşmeme şartı ile denize düşünce boğuluyoruz motor sürebiliyoruz sokakta ki kişiler üzerinde güç denemesi yapabiliyoruz kısacası belirli koşullar içerisinde özgür olduğumuz bir oyun çok keyifli bir oyun, bir çok kişiye sorduğunuzda benim çocukluğum gta oynayarak geçti derler işte bende onlardanım ve pişman değilim diyorsanız bu oyunu indirip bilgisayarınızda saklayın. Belki yarın bir gün çocukluğunuzun en derin yerlerine inmek istediğinizde bu oyun sayesinde inmeniz çok kolay olacaktır. rock starın güzel oyunlar serisine eklediği bir oyun miami çetesi beklemez sizde beklemeyin tommy ide bekletmeyin hemen indirip oynamanızı tavsiye ederim. GTA Vice city indirmek isteyenler için sistem gereksinimlerini de belirtelim.
Bilgisayar İşlemci İsteği: P2 233mhz.
Bilgisayar Ram isteği: 64 mb bellek
Bilgisayar Ekran Kartı isteği: 3d Hızlandırma etkisi yapan ekran kartı
Bilgisayar İşletim sistem isteği: Windows 95 ve üzeri uygun.
Bilgisayar Boş Alan İsteği: 200 mb sabit disk boş alan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder