10 Ağustos 2012 Cuma

Gta Vıce City Yamaları



GTA Vice City Trabzon City yaması indir
GTA Vice City Skimmer Mod indir
GTA Vice City Cudda Dünya haritası indir
GTA Vice City Tüm Kapıları Açma Modu indir
GTA Vice City Multiplayer Yaması
GTA Vice City Turnuva Modu Yaması
Gta Vice City Matrix Modu indir
Gta Vice City Miami Vice Mod 1.5 indir
GTA Vice City Harita Yaması
GTA Vice City Fenerbahçe Forma Paket yaması indir
Gta Vice City Mod to San Andreas Yaması
GTA Vice City Oceans Eleven-Twelve yaması indir
GTA Vice City Türk Askeri indir
GTA Vice City Renault Clio Araba Yaması
GTA Vice City 14lü silah modu yaması indir
GTA Vice City Tüfek Modu Yaması
GTA Vice City Kocaeli City Yaması indir
GTA Vice City istanbul City indir 



GTA'nın en beğenilen oyununlarından birisi olan Vice city için sizlere ülkemizin en önemli ve en büyük şehri İstanbul'u sizlere GTA'da gösterecek güzel bir yama sunuyoruz. GTA Vice City istanbul City indirerek oyuna en beğenilen mekanları ve yerleri eklemiş olacaksınız. Televizyonlarda gördüğünüz önemli yerleri vice city ile yaşayacaksınız.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

GTA Vice City Türkiye Mod yaması 



GTA Vice City Türkiye Mod yaması sizlere Vice city kullanıcılarına Türkiye'de olan yerleri ve araçları oyuna monte etmenizi sağlayacak güzel bir yamadır. En iyi gta yamalarından biri olduğunu belirtmek isterim.

Grand Theft Auto: San Andreas SanAndreasTurkishmod_by_Ry.rar

GTA Vice City Zombi Yaması 

GTA Vice City Zombi Yaması sizi bambaşka bir gta oyununa götürecektir. Sanki yeni bir seri çıkmış ve siz onu oynuyorsunuz edasında bir görünüm ve işleyiş içine gireceksiniz. Karanlık bir ortamda zombilerin size saldırılarına şahitlik edeceksiniz. Bu korkutucu ortamda gta vice city oynamak isteyenlerin yaş sınırının en az 16 olması gerektiğini belirtmeliyiz.

Bu benzersiz vice city yamasını indirip oyuna şenlik ekleyin. Sizlere sunduğumuz bu yama oyunun yapımcı şirketi Rockstar games tarafından hazırlanmıştır.

Grand Theft Auto: Vice City GTA: Long Night

GTA Vice City Turbo Yaması 

GTA Vice City Turbo Yaması gta'dan daha üst derecede tad almak isteyenlerin edinmesini tavsiye ettiğimiz eklentilein başında gelmektedir. Turbo eklentisiyle arabalarınızda turbo hızına ulaşabileceksiniz. Mesela toyota arabanızla hız yaparken Caps Lock tuşuna basarsanız max hıza ulaşırsınız.

http://www.gtaindir.net/images/file/turbom.rar

GTA Vice City Modern Mod Yaması 

GTA Vice City Modern Mod Yaması gta vice city kullanıcılarının oyununda birçok değişikliğe imza atacağını rahatlıkla belirtebiliriz. Oyun içinde bulunun birçok mekan ve araçlar son zamana uygun bir şekilde değişecektir.

http://www.indirbir.com/depo/gta_vc_...dirbir-com.rar

GTA Vice City Kurtlar Vadisi Yaması indir 



Show Tv de çıktığı günden beri genç, yaşlı ve çocuk her kesimden büyük beğeni kazanan dizi artık dünyanın popüler aksiyon ve macera oyunu gta vice city içerisine yerleşiyor. Bu gta vice city yamasıyla birlikte birçok yer değişecektir. Sizin yapmanız gereken görevlere giderken zamanın daha iyi geçeceğinin teminatını verebiliriz çünkü insan sevdiğiyle geçirdiği zamanın nasıl geçtiğini anlamaz. Sizde büyük sevgi duyduğunuz kurtlar vadisi özelliklerini bu gta vice city de göreceksiniz.

indirenlerin de tercih ettiği ve sizlere tavsiye ettiği yamaya ücretsiz sahip olacaksınız. Para tabiki bizi temsil eden TL, evler Türkiye'yi ifade edecek evlere dönüşmesi, Ülkemiz polisleri ve kıyafetleri, dükkanların türkçe yazılarla yazılması ve benzeri gibi birçok özellik bu kurtlar vadisi yaması içerisinde mevcuttur.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting


Kaynak: http://www.izafet.com/yamalar/477087-gta-vice-city-yamalari.html#ixzz239uHRUAAGTA vice City Kütahya city yaması indir
GTA Vice City istanbul City indir
GTA Vice City Türkiye Mod yaması
GTA Vice City Zombi Yaması
GTA Vice City Turbo Yaması
GTA Vice City Denizaltı Yaması
GTA Vice City Modern Mod Yaması
GTA Vice City 1.1 Yaması
GTA vice City Yüzme Havuzu Haritası
GTA Vice City istanbul Yaması
GTA Vice City Kurtlar Vadisi Yaması indir
GTA Vice City Turk City Yaması
GTA Vice City Araba Yamaları



GTA Vice City Trabzon City yaması indir



Yukarıda gördüğünüz resim bizlere GTA Vice City Trabzon City yaması indirmek isteyenlere GTA Vice city oyunund elde edecekleri görüntüleri ifade etmektedir. ülkemizin ve Karadeniz bölgesinin en önemli şehirlerinden olan Trabzon'u oyuna taşıyan Tayfun Key isimli arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Sizlere modun özelliklerini anlamaktan ziyade aşağıya 2 ayrı resim koysak sanırım bu daha açıklayıcı olacaktır diye düşünerek GTA Vice City Trabzon City yamasıyla sizi baş başa bırakıyoruz.




4shared.com - online file sharing and storage - download GTATrabzonCity_TayfunKey.part1.rar

4shared.com - online file sharing and storage - download GTATrabzonCity_TayfunKey.part2.rar

4shared.com - online file sharing and storage - download GTATrabzonCity_TayfunKey.part3.rar

4shared.com - online file sharing and storage - download GTATrabzonCity_TayfunKey.part4.rar

4shared.com - online file sharing and storage - download GTATrabzonCity_TayfunKey.part5.rar



GTA Vice City Skimmer Mod indir

GTA Vice City Skimmer Mod indirerek oyuna hız katabileceksiniz. Sizi havada uçarken hız katacak denenmesi gereken bir gta vice city yamasıdır. Küçük boyutlu olup içerisinde eklenti hakkında bilgi verilmiştir.

http://www.gtaindir.net/images/file/skimmermod.zip


GTA Vice City Cudda Dünya haritası indir

GTA Vice City Cudda Dünya haritası indirerek en heyecanlı aksiyon oyununa yeni bölümler ve cisimler eklemiş olacaksınız. Yolların tümsek olması, farklı görsellerin bulunması gibi vaziyetler bu harita yamasında mümkün olacaktır.

Grand Theft Auto: Vice City Cudda! World Map - Free software downloads and reviews - CNET Download.com

GTA Vice City Tüm Kapıları Açma Modu indir

GTA Vice City Tüm Kapıları Açma Modu indirerek önünüze çıkabilecek tüm engelelr karşısında kapıları açma hususu bu yama ile mümkün olacaktır. Size oyunda suhulet ve kolaylık sunacak bu eklenti 650kb gibi küçük boyuta sahiptir.


http://www.gtaindir.net/images/file/kapi.zip

GTA Vice City Multiplayer Yaması

GTA Vice City Multiplayer Yaması indirenlere sürprizimiz var. Yıllarca tek başınıza oynadığınız bu benzersiz aksiyon-macera oyununu artık size sunacağımız bu yamayla online oynamaya başlayabileceksiniz. Bizi dünyadaki gta vice city sevenlerine bağlayacak olan bu eklenti ile oyunun ayrı bir tadı olacak ve yeni bir heyecanla oyuna başlayacaksınız. Sizin adınıza bizde sevindiğimizi belirtmeden geçemiyoruz.



http://www.gtaindir.net/images/file/vc-mp_0[1]_3x_client.zip

GTA Vice City Turnuva Modu Yaması


GTA Vice City Turnuva Modu Yaması ile bu müthiş oyuna benzersiz bir özellik katmış olacaksınız. "İndireceğiniz gta" vice city yaması sayesinde 96 kişiye kadar aynı ekran görüşebilecek ve oyunun tadına beraberce varabileceksiniz. Sizin için ve her gta oyunu seveni için bulunmaz bir fırsat diye düşünmekteyiz. 2.71 mb boyutlu eklentiyi sizi çok bekletmeden sunuyoruz.

Grand Theft Auto: Vice City GTA Tournament mod - Free software downloads and reviews - CNET Download.com

Gta Vice City Matrix Modu indir



Gta Vice City Matrix Modu indirerek sinemelarda çıktığında her film sever tarafından beğeni toplamış Matrix filminin özelliklerini Gta vice city'e ekleyebileceksiniz. Burda sizin yöneteceğiniz ana karakter bildiğiniz film aktörü olacaktır. İndireceğiniz gta matrix modu içerisinde kurulumu nasıl yapacağınız anlatılmıştır.

http://www.gtaindir.net/images/file/matrix.zip

Gta Vice City Miami Vice Mod 1.5 indir




Gta Vice City Miami Vice Mod 1.5 yaması indirerek vice city e farklı bir tad vereceksiniz. Amerika Birleşik Devletlerinin en önemli şehirlerinden birisi olan Miami artı Vice city ile sizin karşınızda olacak. Bakalım sevilen oyun gta Miami'de nasıl duracak.

Download GTA Vice City - Mamaia Vice Mod 1.5 - Mod for GTA Vice City that brings cars made in Romania - Softpedia


GTA Vice City Harita Yaması

GTA Vice City Harita Yaması siz gta oynamayı sevenler için yol gösterici ve gidilecek yollarda rehber suretini alacaktır. Bu eklenti ile artık oyun bize daha kolay gelecektir. Hiçbir ücret ödemeksizin indireceğiniz gta yamasıyla sizi baş başa bırakıyoruz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting


GTA Vice City Fenerbahçe Forma Paket yaması indir




GTA Vice City Fenerbahçe Forma Paket yaması indirerek oynarken yönlendireceğiniz oyuncumuza Fenerbahçe formasını giydireceksiniz. Böylece küçüklüğünüzden beri gönül verdiğiniz takıma ait bir gösterge gta ya girecek. Maçlarda kullandığınız bu forma artık oyunada giriyor.

http://www.gtaindir.net/images/file/..._Paketi_v1.rar

Gta Vice City Mod to San Andreas Yaması

Gta Vice City Mod to San Andreas eklentisi vazgeçemediğiniz vice city'e renk verecek ve içine San Andreas'dan kalıntılar sunacak beğendiğimiz gta yamasıdır. Örnekleyecek olursak mesela vice city'de olmayan bazı otomobiller San Andreas modeli ile oyuna eklenecek ve tek oyunda 2 ayrı gta tadı verecek bir eklenti olacak. 20 ayrı eklenti desteğiyle mutlaka indirmenizi önerdiğimiz bir gta yamasıdır.

http://www.gtaindir.net/images/file/TXD%20Dateien.rar


GTA Vice City Türk Askeri indir 

GTA Vice City Türk Askeri indirerek GTA'ya ayrı bir renk ve tad katalım. Düşmanlara karşı benzersiz bir kahramanlık örneği sunan ve ülke savunmasını namus bilen Türk askerini tam ifade etmesede örnekleme açısından gta vice city e renk katacağı hususunda hiçbir şüphemiz yoktur. Bundan dolayı siz oyun severlerine sunalım istedik.


RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

GTA Vice City Renault Clio Araba Yaması 



GTA Vice City Renault Clio Araba Yaması indirerek vice city serisinde birde ülekmizde çokca tercih edilen araba olan Renault Clio'yu tercih edin. Bakalım diğer arabalarda aldığınız lezzeti bunda alacak mısınız göreceğiz. Sizi çok bekletmiyor ve 600 kb boyutlu yamayı hizmetinize sunuyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/renault_clio.rar


GTA Vice City 14lü silah modu yaması indir 



GTA Vice City 14lü silah modu yaması indirerek bedava olarak gta dosyası sahibi olacak ve vice city'den daha üst düzeyde tad alacaksınız. Sizde takdir edersiniz ki her sahip olacağınız dosya oyuna daha renk katacağından sizleri bu vice city yamasını indirmeye davet ediyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/silah.zip

GTA Vice City Tüfek Modu Yaması 



GTA Vice City Tüfek Modu Yaması ile vice city versiyonunuza oyunda kullanabileceğiniz av tüfeğiniz olacak ve rahatlıkla onu kullanabileceksiniz. 300 kb boyutlu gta dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz.

http://www.gtaindir.net/images/file/tufek.zip

GTA Vice City Kocaeli City Yaması indir 

GTA Vice City Kocaeli City Yaması indirmek sanırım size çok şey katacaktır. Sırasıyla gta oyununu ülkemizin farklı bölgelerine çekmek ve oyuna heyecan katmak istediğnizin farkındayız. Bundan dolayı şehir şehir sizlere modları sunuyoruz. İndireceğiniz bu gta yamasından sonra oyuna eklenecek özelliklerden bahsedelim.

Avea telekominasyon şirketi amblemleri ve dükkanları oyunda ilk dikkatimizi çekecek bölümlerden biri olacak. Onun dışından arabamızın benzini bittiğinden petrol ofisi istasyonlarına uğrayacak ve depoyu dolduracağız. Ülkemizi temsilen 4 büyük takıma ait formalar oyun kahramanımızın üzerinde görebileceğimiz formalardır. Yol kenarlarından bulunanan reklamlarda tam olarak ülkemizi ifade edecektir.

Onun dışından otomobil seçenekleri de Türkiye'yi ifade edecek görüntüdedir. Anlayacağınız GTA Vice City Kocaeli City Yaması indirenler için bu yama oyunu büyük artı katacaktır.

Web Hosting - Dedicated Server


GTA vice City Kütahya city yaması indir 



GTA Vice city için en beğenilen yamalardan biriside Kütahya city dir. Bundan dolayı bu eksikliği gta indirmeyi sevenleri hissettirmeden giderelim istedik. Umarız eğlenceli anları bizimle beraber geçirir ve bizden memnun kalırsınız.

http://www.malesef.com/dosyalar/Gta_..._City_Mod1.rar
GTA Vice City Turk City Yaması 

GTA Vice City Turk City yamasıyla dünyada oynanma rekorları kıran aksiyon sevenlerini kasıp kavuran oyunu Türkiye'ye uyarlanmış şekilde oynayacaksınız. Bu yama içerisinde göreceğiniz değişiklikleri sizlere teker teker anlatmak istiyoruz. Öncelikle birbirinden güzel gta arabaları yerini yerli ve ülkemizde fazlasıyla tercih edilen Renault, Tofaş gibi araçlara dönecektir.

Özellikle benzin istasyonları araında ülkemizde öne çıkmış Petrol Ofisi ismini fazlasıyla göreceksiniz. Oyunda kocam bir otopark mevcut ve içinde yer olmama durumu kesinlikle yoktur. Otomobillerin plakalarını bakıp ülkemizi ifade eden işaretler göreceksiniz. Para birimi olarak ülkemizin değerli parası Tl getirilmiştir.

İçerisinde popüler halk tarafından çok dinlenilen 3 adet Türk müziği eklenmiştir. Formalar içerisinde kırmız-beyaz renklerle süslü milli formamız ve ü. büyük güzide takım renklerini görebileceksiniz. Kayıt yapmak isteyenler düşünülerek istenilen her yerde kayıt yapabilme olanağı mevcuttur.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting


Kaynak: http://www.izafet.com/yamalar/477087-gta-vice-city-yamalari.html#ixzz239uLW8rp


Kaynak: http://www.izafet.com/yamalar/477087-gta-vice-city-yamalari.html#ixzz239tgfx1t
 

Kaynak: http://www.izafet.com/yamalar/477087-gta-vice-city-yamalari.html#ixzz239tItGIu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder